måndag 10 oktober 2011

Sista veckan har startat.

Sydney, Australien

Sista veckan här i Stockholm har börjat. Nu börjar vi alla bli lite pirriga, nervösa och få resfeber. Nu är det ett oöndligt packande, ompackande och packande igen hahaha. Oliver undrar hur i himmelens namn vi skall få med oss alla väskor på planet. Ja tur att det är ett stort plan konstaterade han. det är inte lätt att packa för en familj på 5 personer. Men nu tror jag att vi börjar få koll på det mesta. Hoppas jag iallafall.

Barnen har lekt med kompisar idag och har haft jätte kul. Denna veckan hoppas de kunna hinna leka med en massa kompisar. Så deras eftermiddagar är bokade nästan varje dag. men det är ju kul.

Nu är alla detaljer kring de första dagrna i Sydney klara. Det verkar som vi kommer att få ett fullspäckat schema. Företaget har anlitat något som de kallar relocation manager en slags allt i allo guide som skall vara med oss i början. Lära oss hitta, leta boende och hjälpa till med allt annat som vi behöver hjälp med. Vi har mail kontakt just nu med henne och hon verkar trevlig. Så det skall bli mycket spännande.

Sen är det skönt att komma ned till sommar så gott som. Speciellt nu när det börjar att bli så attans kallt här. Visst kommer man sakna den vita kalla julen och allt det där. Men samtidigt så kan man nog ha en precis lika mysigt jul där fast det är sommar.. Dagarna går fort och innan vi vet ordet av sitter vi på planet på väg. Hoppas att denna veckan går bra bara. För det kommer bli många avsked, tårar och mer packande.

Ha det bra så länge. Skriv gärna en rad om ni vill. Det är bara kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar