lördag 3 mars 2012

Hej hej

Hej på er,
Här är allt bara bra. Vi har verkligen kommit in i vardagen nu och det jobbas och slits på skolan och på jobbet. Nu börjar vädret bli lite upp och ned och det har regnat konstant i 4 dagar nu. Det är översvämningar på flera ställen och det är tydligen vanligt här i Australien. Oliver och Nellie kan nu hålla igång en riktigt konversation med klass kompisar och fröknar. Nu har det släppt och de pratar mer och mer varje dag. Det är lite annorlunda i skolan , här har man läxor varje dag och ett prov i veckan med glosor och matte. Samt läsläxa. Men än så länge verkar barnen inte ha några direkta invändningar mot det.

Vi har fått glada nyheter från Sverige. Fina bästa vovven Selma  har blivit mamma till 5 små killar och 5 st små tjejer. Så roligt att allt gick bra. Vi tackar Marianne för alla uppdateringar och alla fina kort som vi fått. Jätte kul att få vara med fast på avstånd. Roligt också att Marianne tänker ge dem namn efter städer i Australien i ära av oss. Olivers förslag och han är ju stolt över det såklart.

Vi har ju problem med huset som vi hyr och bor i.Det har varit en massa problem sedan vi flyttade in, som inte blivit fixade. Så idag har vi varit och tittat på ett annat hus. Mycket mindre och poolen var så liten hahaha. Men med en ägare till detta hus som inte vill fixa allt som inte funkar och ett läckande tak är det ohållbart att bo kvar här. Så vi får se vad som händer på onsdag när vi skall till deras hyresnämnd för att diskutera saken. Jobbigt bara att behöva flytta igen. Men vi har ju vanan inne...Men vi får se vad som händer.

Heja min storebror som i år med åker vasaloppet igen. Du är bäst brorsan.

Till Briljanten, Har Trulle med paketet kommit??

Till Melina, Nellie tackar för presenten och brevet. Hon blev jätte glad. Hon har skickat ett till dig med. Det kommer om ett tag. Kramar från Nellie

Ha det bra , vi hörs snart igen.
MVH Oliver, Nellie, Molly, Tomi och Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar