lördag 21 januari 2012

Veckan har rullat på

Nu har denna veckan gått också snart. Vi fick våra saker i onsdags och hela dagen gick åt att packa upp och fixa. ungarna var överlyckliga precis som det var julafton för dem. de hade ju glömt av vissa saker. Sen var det vissa saker som var trasiga men har kontaktat flyttfriman så vi får se vad som händer nu.

Ungarna har varit jätte duktiga med engelska läxorna denna veckan, de har suttit 2 timmar lite mer ibland per dag och nu märks det att de börjar känna igen och kunna mer och mer ord.

Jag har varit sjuk hela veckan med dubbel sidig lunginflammation och hög feber. Riktigt läskigt då det känts som om jag inte fått luft speciellt på nätterna. har varit hos doktorn antal ggr och fått antiobiotika via dropp etc. Trycket över bröstet har släppt lite men orken finns inte alls än. Men jag hoppas att det ger med sig snart.

Annars är allt ok med alla. Tomi har fått lite nya utmaningar på jobbet nu och han tycker att det känns kul. Barnen har en vecka kvar av sommarlov sen drar skolan igång. de har lite mixade känslor över det men jag tror att när de väl kommer igång så blir det bra. Oliver oroar sig framför allt för att han inte kommer att förstå allt men det kommer ju komma sen.

Vädret är upp och ned och man saknar den där varma sommaren som man hört om. Det är ju inte kallt mellan 24-31 grader men inte så varmt som man kanske önskar. Molnigt och lite blåsigt. Det brukar ju inte vara såhär säger det. Det kommer i februari mars värmen istället. Lite tråkigt bara för då jobbar både Tomi och jag och barnen går i skolan. Men man får väl njuta av helgerna och eftermiddagarna.

Imorgon skall vi förhoppningvis in till Sydney och Toronga Zoo. om vädret tilllåter dvs. Nellie är lite hängig idag så vi får se hur det blir.
 Ha det bra nu alla därhemma.

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för den fina julklappen till klassen. Alla älskade den. Blir så glad av att höra att du känner dig glad och att du trivs, Oliver. Bra att du arbetar på med läxan. Två timmar om dagen, det är inte illa!! Det finn barn och föräldrar i sverige som tycker att en kvart om dagen är för mycket läxor...
    Här har endel förändrats. Sofia har börjat att studera till lärare och Emelie (Som jobbade på Kristallen förut) jobbar i klassen och på fritids nu. Vi har fått en ny klasskamrat som heter Phongsakon. Han kommer i från Thailand, och kan än så länge ingen svenska. Minn hjälper honom, som ni säkert förstår. Vi arbetar mycket med geometri nu och även med djur och natur. På elevens val arbetar många med expriment. Vad gör ni i skolan, förutom engelskan?
    Gillar alla foton på bloggen... Trulle ser ut att trivas!! Ser härligt ut med sommar. Jag, Ellie och Maurits åker snart på semester till Egypten, för sol och bad. Hur tror du att klassen klarar sig då, med vikarie?
    Hur som, massor av kramar till er alla!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Hoppas du mår bra vi längtar efter dig! hoppas att det går bra i skolan.från johan leo och vår nya klass kompis liv.

    SvaraRadera
  3. Hallå Oliver

    Vi hoppas att du mår bra.
    Hoppas att det går bra i skolan,och med läxorna!!
    Massos med kramar från Emelie och Rasmus!

    SvaraRadera
  4. hej Oliver! Tack för priesenten med koala och kengresarna.hoppas du trivs i din skola.jobbit med läxorna?har du set spindlar? tusen kramar Jonathan

    SvaraRadera
  5. hej Oliver!
    hoppas att du har det bra i australien.
    tack för koalorna.<3
    har du sätt många spindlar,skicka järna en spindel till mig.
    MVh/Emma med Amanda på hörnet.(=(;

    SvaraRadera
  6. Hej Oliver. Du måste ge Sara en RIKTIG koala snart annars blir Sara ledsen. Har du träffat snygga tjejer än? Har du sätt flera stora spindlar lova att INTE ge en till Emma. Har ni sol i australien? Kramar från Sara och Ellen

    SvaraRadera
  7. Hej Oliver!
    Hoppas att du har det bra. och att du badar mycket. tack för Kängruarna och Koalorna. Vi har massor av snö och leker mycket i den nu.
    Hälsningar från Tobias och Joel

    SvaraRadera
  8. Hej Oliver tack för koalan och kängrusarna.
    vad jobbigt milbated 2timars läxa.
    När kommer trulle hem.?
    Vi saknar dig jätte mycket.
    Tusen kramar Alma och Minna!!

    SvaraRadera